Springen naar inhoud


Foto

Laatkoers – hoe geld verdienen op internet


 • Log in om te antwoorden
No replies to this topic

#1 Joskas

Joskas

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1860 berichten

Geplaatst 01 June 2014 - 09:38 AM

Laatkoers
Laatkoers, wat is dat eigenlijk? Als je al een keertje aandelen hebt gekocht dan kan het zijn dat je ergens al eens de bied- en laatkoers hebt gezien. Maar, wat betekenen beiden nu eigenlijk? Ja, beiden. Ze zijn immers inherent verbonden. Als u goed weet wat deze twee termen inhoudt, dan kan u het voorkomen om een te dure aankoop van aandelen aan te gaan. Hierdoor bespaart u geld, is het makkelijker om winst te boeken en houdt u uiteindelijk meer financiën over om nieuwe investeringen aan te gaan.

Een laatkoers is een bekende term uit de beleggingswereld, net als de biedkoers. Ervaren beleggers weten dan ook meteen wat deze termen inhouden. Maar, eigenlijk is hun betekenis verre van moeilijk. De biedkoers en de laatkoers zijn te linken aan het economische model van vraag en aanbod. Er zijn altijd twee partijen: Een vragende partij en een verkopende partij. De mogelijke koper heeft een bepaalde aankoopprijs in gedachten waarvoor hij het product wil kopen. Aan de andere kant heeft de verkoper dan weer een verkoopprijs in gedachten waarvoor hij het product wil verkopen. De koper wil dus een bepaalde prijs bieden en de verkoper wil het product voor een bepaalde prijs laten gaan.

In beleggingstermen
De biedprijs is dus eigenlijk de prijs die men wil bieden voor een beleggingsproduct, terwijl de laatprijs dan weer de prijs is waarvoor de verkopende partijen hun beleggingsproduct willen laten gaan. Als je een order plaats is het de kunst om niet de biedprijs te geven, maar daaronder te gaan.
Hierbij moet je natuurlijk wel opletten dat je niet te ver onder het product zit, zodat jouw order ook daadwerkelijk uitgevoerd wordt.

Voor meer informatie omtrent beleggingsmechanismen verwijzen wij jou graag naar onze school. Dit forum bevat alle informatie die jij nodig hebt om een goede belegger te worden en zodoende te bouwen aan jouw eigen financiële onafhankelijkheid.

De Laatkoers en hoe nu verder
Nu je meer informatie hebt over Laatkoers en de beschikbaarheid van een cursus op fox.nl is de volgende stap natuurlijk het doorlopen van het gehele lessentraject. Omdat wij ook weten dat je met geld wilt verdienen in plaats van verliezen is deze cursus volledig gratis. Ook hebben we verschillende brokers gevonden die je GRATIS met kennis willen laten maken. Markets.com 50 € gratis of PLUS500.com met 35 € gratis.

Wil je nog meer over leren? Registreer je op onze website of log in en neem deel aan de vele discussies op ons forum. Wil je nog meer over lezen? dagelijks nieuws en uitleg van termen.

verdien online geld

Laatkoers – hoe geld verdienen op internet#2   Nina

Nina

  Newbie

 • Member
 • 9 berichten
  • Tijd online: 1u 16m 41s
 • Verdient met:n.v.t.

Geplaatst op Vandaag, 10:55

Ik begrijp wat je bedoelt. Maar over geld gesproken. Ik heb dit Internet Succes gids gevonden en hoor er goede verhalen over. Het zou zowel geschikt zijn voor beginners zonder enige kennis als de expert professionals om snel geld te verdienen.

Zijn er meer mensen met ervaring?
Dit is mijn handtekening en ik ben nieuw!

#3   StijnV

StijnV

  Hulp Addict

 • Moderators
 • 1337 berichten
  • Tijd online: 23u 14m 21s
 • Verdient met met:Internet

Geplaatst op Vandaag, 13:27

Ssst Nina :D . Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op de site .

Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag. :D

Online heb je toegang tot het membershipsite met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers.
Het is echt het proberen waard! Succes Nina!
Succesvol geworden met internet verdiensten :D


Vergelijkbare berichten Collapse0 user(s) are reading this topic

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers