Springen naar inhoud


Foto

Waarom 90 procent van traders verlies maken


 • Log in om te antwoorden
No replies to this topic

#1 Joskas

Joskas

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1860 berichten

Geplaatst 19 February 2016 - 11:06 AM

Waarom 90 procent van traders verlies maken
Handelen op de markt kan erg lucratief zijn, maar toch maken veel handelaren vaker verlies dan winst. Daar zijn een aantal simpele redenen voor. Hieronder hebben we een aantal van die redenen voor je uitgetekend.

De gedachte snel rijk te worden
Omdat je op gebruik kunt maken van een hefboom en zo met een relatief kleine som geld een hele hoop geld kunt verdienen denken veel beginners dat ze binnen zeer korte tijd miljoenen gaan verdienen. Echter komen de meeste beginners van een koude kermis thuis. Want ook al maak je gebruik van een hoge hefboom en kun je veel geld in korte tijd verdienen, moet je nog steeds weten wat je doet en ben je nog steeds overgeleverd aan de grillen van de markt. Verliezen staat vaak niet op de gedachten van een beginner geprent.

Wanneer je je potentiële winst verhoogd, verhoog je automatisch je risico. De truc met handelen op de is juist het beschermen van je geld en met vele kleine stappen een hoop winst maken. Het is dus verstandig om in het begin alleen kleine hefbomen te gebruiken en klein te beginnen. Anders komt het leergeld je wel erg duur te staan.

Denken dat je slimmer bent dan de rest
Het is een grove fout om te denken dat je slimmer bent dan iemand anders, want door het onderschatten van je ‘tegenstander’ overschat je vaak jezelf. Het kan een grote fout zijn om te denken dat je iedereen te slim af bent op de markt. Er zijn mensen die helemaal geen geld verdienen met en toch goed zijn opgeleid en aardig slim zijn. Geld verdienen op heeft niets met je IQ te maken, het heeft met het herkennen van patronen en kansen te maken. Weten wanneer je een positie opent en sluit. Een soort handels intuïtie.

Als je op de start met het idee dat je slimmer bent dan de rest en je denkt dat je niet veel tijd hoeft te steken in het opbouwen van je portfolio, dan is jouw loopbaan als -professional gauw ten einde. Handelen op de is moeilijker dan je denkt en je moet veel tijd investeren wil je er goed in worden en er geld mee wil verdienen.

Andere beginners denken waarschijnlijk alsnog dat ze slimmer zijn dan andere handelaren op de markt. Ze denken dat ze op een of andere magische wijze geld kunnen verdienen op . Als je écht slim bent maak je daar gebruik van, maar onthou dat de markt altijd gelijk heeft. Als je geld verliest dan had jij het bij het verkeerde eind. Jij draagt uiteindelijk de verantwoordelijkheid.
Makkelijk en snel geld verdienen bestaat niet
We hebben het al een klein beetje behandeld, maar makkelijk en snel geld verdienen met bestaat niet. Als dat zo was dan zouden veel meer mensen het doen. is een zeer complex systeem dat door allerlei externe factoren wordt beïnvloed. Je kunt er geld mee verdienen als je er goed in bent en als je constant op de hoogte bent van actualiteiten.

Ontvang €50 gratis, storting niet vereist

Geld verdienen met kun je wel makkelijker maken door veel te lezen, oefenen en veel tijd te investeren. Lees veel artikelen, volg het nieuws en hou de markt altijd in de gaten. Zo kun je patronen ontdekken en kansen zien waarmee je geld kunt verdienen op de markt. De beste manier om met te beginnen is door een demo-account te openen op plus500 en Markets.com. Zo kun je beginnen te oefenen op de markt zonder enig financieel risico.

Weten wanneer je moet stoppen
Er zijn verschillende manieren waarop je faalt te herkennen dat je moet stoppen (een positie moet sluiten). Als je dit niet herkent dan verlies je vaak een hoop geld. Als je niet herkent wanneer de markt een negatieve beweging start, bijvoorbeeld door het succes van je marktpositie en daardoor deze vasthoudt, dan ben je te laat met het sluiten van je positie en dus toch nog verlies maakt of veel minder winst maakt. Dit komt doordat je overmoedig bent en onervaren met de markt. Dat is iets dat je moet leren.

Een ander moment dat zich vaak voordoet is dat een handelaar niet onder ogen wil zien dat er een fout is gemaakt. Je houdt dan vast aan een verliezende positie omdat je hoopt dat de markt wel weer bij trekt. Vaak is dit niet het geval en maak je nog meer verlies dan wanneer je de positie op tijd had gesloten. Het gaat op de , zoals we al eerder zeiden, om het beschermen van je geld. Dat kan heel goed op plus500.

Handelaren voelen zich soms slachtoffer van de markt, maar kijken niet genoeg in de spiegel. Wanneer je veel fouten maakt, verlies je (veel) geld. Wees en blijf realistisch wanneer je handelt op de en blijf koelbloedig bij het openen en sluiten van je posities. Vertrouw op je handels intuïtie en je kennis van de markt en de factoren welke er op invloed van zijn.

De traders verlies maken en hoe nu verder
Nu je meer informatie hebt over traders verlies maken en de beschikbaarheid van een cursus op fox.nl is de volgende stap natuurlijk het doorlopen van het gehele lessentraject. Omdat wij ook weten dat je met geld wilt verdienen in plaats van verliezen is deze cursus volledig gratis. Ook hebben we verschillende brokers gevonden die je GRATIS met kennis willen laten maken. Markets.com 25 € gratis of PLUS500.com met 25 € gratis.

Wil je nog meer over leren? Registreer je op onze website of log in en neem deel aan de vele discussies op ons forum. Wil je nog meer over lezen? dagelijks nieuws en uitleg van termen.

hoe geld verdienen met website

Waarom 90 procent van traders verlies maken#2   Nina

Nina

  Newbie

 • Member
 • 9 berichten
  • Tijd online: 1u 16m 41s
 • Verdient met:n.v.t.

Geplaatst op Vandaag, 10:55

Ik begrijp wat je bedoelt. Maar over geld gesproken. Ik heb dit Internet Succes gids gevonden en hoor er goede verhalen over. Het zou zowel geschikt zijn voor beginners zonder enige kennis als de expert professionals om snel geld te verdienen.

Zijn er meer mensen met ervaring?
Dit is mijn handtekening en ik ben nieuw!

#3   StijnV

StijnV

  Hulp Addict

 • Moderators
 • 1337 berichten
  • Tijd online: 23u 14m 21s
 • Verdient met met:Internet

Geplaatst op Vandaag, 13:27

Ssst Nina :D . Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op de site .

Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag. :D

Online heb je toegang tot het membershipsite met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers.
Het is echt het proberen waard! Succes Nina!
Succesvol geworden met internet verdiensten :D


Vergelijkbare berichten Collapse0 user(s) are reading this topic

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers