Springen naar inhoud


Foto

Waarom doet Amerika het zo goed? – geld verdien online


 • Log in om te antwoorden
No replies to this topic

#1 Joskas

Joskas

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1860 berichten

Geplaatst 29 October 2014 - 12:47 PM

Waarom doet de USA het zo goed?

De crisis speelt in de Eurozone nog steeds een grote rol, op één of andere manier raken we er maar niet van verlost. De inflatie blijft rond het nulpunt, Duitse groei valt tegen en ook in Engeland daalde de inflatie onverwachts naar 1,2%. Aan de andere kant van de oceaan gaat het echter stukken beter. De Amerikaanse werkloosheid daalt, inflatie neemt toe en de FED heeft de afgelopen maanden het stimuleringsplan afgebouwd en gaat zeer waarschijnlijk haar rente in 2015 verhogen. Iets waar Draghi (ECB) alleen maar over kan dromen. Hoe komt het toch dat Amerika het zo goed doet?

11 biljoen Amerika is het symbool van kapitalisme, met als kers op de taart de consumentenbestedingen: 11 biljoen. Dat is 11.000 miljard voor de duidelijkheid. Volgens een analyse van Bloomberg zullen de consumentenbestedingen in Amerika alleen nog maar stijgen van 2,3% in 2014 naar 2,7% in 2015. De totale Amerikaanse economie is voor circa 70% afhankelijk van de uitgaven van consumenten. Bij onze eigen Europese economische motor Duitsland ligt dit getal rond de 57%. In Europa zijn we veel meer afhankelijk van onderlinge en internationale import & export. Amerika is een importland en met de sterke dollar en dalende grondstoffenprijzen kunnen Amerikaanse consumenten veel uitgeven. Hierdoor is de Amerikaanse economie veel gegroeid wat te zien is in werkloosheidscijfers, inkoopmanagersindexen en GDP cijfers.

Banken en de beurs De Amerikaanse economie lijkt in vele opzichten superieur aan de Eurozone. De hoofdindexen in Amerika staan inmiddels hoger dan voor het begin van de crisis (2007). In Europa presteert de Duitse index (DAX) ongeveer hetzelfde als de Amerikaanse S&P500, maar indexen als de CAC40 (frankrijk) en onze eigen AEX blijven ver achter. Daarnaast boeren de banken in Amerika weer goed. Zo maakte Citigroup $3,44 miljard winst in het derde kwartaal van 2014. In vergelijking: de ING is nog bezig met het afbetalen van haar staatsschuld. Het vertrouwen onder beleggers is dus nog niet groot genoeg om ook de Europese beurzen weer op pre-2007 niveaus te krijgen.

Traden en beleggen Amerika is weer vanouds de motor van de wereldeconomie. Onlangs maakte de FED zich nog zorgen dat het achterblijven van de Eurozone, Japan en China schadelijk kon zijn voor de Amerikaanse economie, omdat deze landen Amerikaanse producten kopen. Daarnaast zat de Amerikaanse dollar (USD) de laatste maanden in een zeer sterkte bull trend, oftewel de dollar steeg sterk in waarde. Hierdoor worden Amerikaanse producten en diensten duurder voor niet-Amerikanen. We zagen na deze uitspraken van de FED dat de dollar in waarde minderde tegen de Euro, Yen en Pond. Echter leken deze prijsbewegingen op de paren meer op een korte correctie dan een trend omkeer. Vooralsnog lijkt USD door te stomen, terwijl andere landen nauwelijks vooruitgang boeken.

Ook de beurzen namen een aantal stappen terug na de uitspraken van de FED over het achterblijven van economisch herstel van andere landen. Echter zien we nog niet veel aanwijzingen dat de economie van Amerika hierdoor in gevaar komt.

America doet het goed en hoe nu verder Nu je meer informatie hebt over Amerika en de beschikbaarheid van een cursus op fox.nl is de volgende stap natuurlijk het doorlopen van het gehele lessentraject. Omdat wij ook weten dat je met geld wilt verdienen in plaats van verliezen is deze cursus volledig gratis. Ook hebben we verschillende brokers gevonden die je GRATIS met kennis willen laten maken. Markets.com 25 € gratis of PLUS500.com met 25 € gratis.

Wil je nog meer over leren? Registreer je op onze website of log in en neem deel aan de vele discussies op ons forum. Wil je nog meer over lezen? dagelijks nieuws en uitleg van termen.

geld tips

Waarom doet Amerika het zo goed? – geld verdien online#2   Nina

Nina

  Newbie

 • Member
 • 9 berichten
  • Tijd online: 1u 16m 41s
 • Verdient met:n.v.t.

Geplaatst op Vandaag, 10:55

Ik begrijp wat je bedoelt. Maar over geld gesproken. Ik heb dit Internet Succes gids gevonden en hoor er goede verhalen over. Het zou zowel geschikt zijn voor beginners zonder enige kennis als de expert professionals om snel geld te verdienen.

Zijn er meer mensen met ervaring?
Dit is mijn handtekening en ik ben nieuw!

#3   StijnV

StijnV

  Hulp Addict

 • Moderators
 • 1337 berichten
  • Tijd online: 23u 14m 21s
 • Verdient met met:Internet

Geplaatst op Vandaag, 13:27

Ssst Nina :D . Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op de site .

Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag. :D

Online heb je toegang tot het membershipsite met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers.
Het is echt het proberen waard! Succes Nina!
Succesvol geworden met internet verdiensten :D


Vergelijkbare berichten Collapse0 user(s) are reading this topic

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers