Springen naar inhoud


Foto

Majors in – hoe kun je snel geld verdienen


 • Log in om te antwoorden
No replies to this topic

#1 Joskas

Joskas

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1860 berichten

Geplaatst 04 June 2014 - 02:23 PM

Majors
De majors in zijn eigenlijk de belangrijkste valuta’s waarin je kan verhandelen. Je kan een bepaalde valuta een major noemen als deze een bepaalde grootte heeft. Deze grootte kan ook uitgedrukt worden als het handelsvolume. Een major heeft dus een zeer groot handelsvolume. De majors nemen zo maar liefst 85% van alle transacties in beslag. Het handelsvoluma van deze valuta’s staat dus in groot contrast met de minors. Nu is het natuurlijk normaal dat deze valuta’s zoveel worden verhandeld. Veel bedrijven maken gebruik van internationale valutahandel om te voldoen aan internationale contracten. Sinds de openstelling van de Europese uniforme markt is het voor buitenlandse bedrijven veel aantrekkelijker geworden om zaken te doen met eurolanden, en vice versa.

Daarnaast zijn de majors ook valuta die zich gemakkelijk laten verhandelen onder speculanten. Er is veel informatie beschikbaar over deze valuta en de markten zijn dan ook relatief goed te voorspellen. Dit zorgt er voor dat je een risico kunt nemen zonder dat het gevaar hieromtrent buiten proportie is. Op Google Finance, Beursduivel en beurs.nl vind je genoeg informatie die jou kan helpen bij het maken van de juiste belegging in deze majors.

Welke majors zijn er
Er zijn in totaal zeven majors op de markt. De United States Dollar, de Australische Dollar, de Briste Pond, de Canadese Dollar, de Euro, de Japanse Yen en de Zwitserse Franc. Onder deze majors worden dan paren gevormd. Een paar is eigenlijk hetzelfde als een koers. Een bekende koers of paar is bijvoorbeeld de EUR / USD.

Deze notering kan voor nieuwe beleggers zeer verwarrend zijn. Maar, in de EUR / USD koers wordt de basisvaluta tegen te tegenvaluta afgezet. De Euro is hier de basisvaluta en de USD de tegenvaluta. Één euro basisvaluta wordt dan afgezet tegen de tegenvaluta. In dit geval is dat de dollarwaarde voor één euro. Op het moment van schrijven is dat 1.3642 USD.

De Majors en hoe nu verder
Nu je meer informatie hebt over Majors en de beschikbaarheid van een cursus op fox.nl is de volgende stap natuurlijk het doorlopen van het gehele lessentraject. Omdat wij ook weten dat je met geld wilt verdienen in plaats van verliezen is deze cursus volledig gratis. Ook hebben we verschillende brokers gevonden die je GRATIS met kennis willen laten maken. Markets.com 50 € gratis of PLUS500.com met 35 € gratis.

Wil je nog meer over leren? Registreer je op onze website of log in en neem deel aan de vele discussies op ons forum. Wil je nog meer over lezen? dagelijks nieuws en uitleg van termen.

hoe geld verdienen met website

Majors in – hoe kun je snel geld verdienen#2   Nina

Nina

  Newbie

 • Member
 • 9 berichten
  • Tijd online: 1u 16m 41s
 • Verdient met:n.v.t.

Geplaatst op Vandaag, 10:55

Ik begrijp wat je bedoelt. Maar over geld gesproken. Ik heb dit Internet Succes gids gevonden en hoor er goede verhalen over. Het zou zowel geschikt zijn voor beginners zonder enige kennis als de expert professionals om snel geld te verdienen.

Zijn er meer mensen met ervaring?
Dit is mijn handtekening en ik ben nieuw!

#3   StijnV

StijnV

  Hulp Addict

 • Moderators
 • 1337 berichten
  • Tijd online: 23u 14m 21s
 • Verdient met met:Internet

Geplaatst op Vandaag, 13:27

Ssst Nina :D . Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op de site .

Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag. :D

Online heb je toegang tot het membershipsite met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers.
Het is echt het proberen waard! Succes Nina!
Succesvol geworden met internet verdiensten :D


Vergelijkbare berichten Collapse0 user(s) are reading this topic

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers